Av kenthalttunen

-

2 november, 2018

Så blir du bättre på att använda Artportalen


Närkes Ornitologiska Förening arrangerar tillsammans med Länsstyrelsen under november en kortkurs, en kväll, hur man blir bättre på att använda Artportalen.

Kursen vänder sig till dig som är osäker på att rapportera på Artportalen och till dig som vill lära dig att använda den på ett ännu bättre sätt.

Artportalen ger oss skådare stora möjligheter att fördjupa vår kunskap om fåglar och deras beteenden. Genom Artportalen kan du  till exempel få veta vilket datum första sånglärkan anländer till Närke eller hur många observationer av brandkronad kungsfågel det finns i vårt områden

Kortkurserna kommer att genomföras vid två tillfällen i november: tisdagen den 20 november  (den kursen är fullbokad) och tisdagen den 27 november. Vi räknar med att börja klockan 18 och slutar klockan 20.

Om du har en bärbar dator, ta med dig den vid kurstillfället. Och det är bra om du tar med dig dina inloggningsuppgifter till Artportalen. Har du inte börjat rapportera ännu och behöver hjälp – hör av dig som hjälper vi dig att skaffa inloggning.

Anmäl dig till Ronnie Lindqvist: lindqvist_ronnie@hotmail.com

Kommentarer

Det finns inte några kommentarer för detta inlägget ännu.

Skriv en kommentar